Design Collectie
DURLET
Durlet REEF hoeksalon

Ref: 0519-E04880-REEF-HOEKSALON

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E04880-REEF-HOEKSALON

Durlet REEF hoeksalon

Durlet Reef 2-zit met chaise longue 106 (L), in donkerbruin leder met beweegbare rug, poten zwart verhroomd

Reef past perfect in de Durlet-traditie van design met een massieve en tegelijkertijd geraffineerde uitstraling. Het ontwerp sluit aan bij een kubistische vormentaal, maar spreekt die tegelijkertijd ook tegen door zijn zachte look dankzij de schuine lijnen aan de boven- en buitenzijde van de armen en de rondingen op alle hoeken van de sofa. Ook de pootjes uit donker gechromeerd plat staal ogen vriendelijk door de tapse vorm en afgeronde hoeken. De grote troef zit in de rugkussens die je volledig naar boven kan openvouwen. Zo kan Reef transformeren van een elegante lage zitbank in een absolute comfortsofa om je in te nestelen. De contouren van de sofa zijn afgewerkt met een geraffineerde T-stikking die het handgemaakte vakmanschap van Durlet onderstreept en de sofa extra karakter geeft, zeker wanneer uitgevoerd in contrasterende kleuren. Reef is zowel als sofa als in modulaire aanbouwelementen verkrijgbaar.

Designer: Frans Schrofer

Materiaal: In stof of leder. Potenstel chrome of zwart chrome. Optie: Kruisstikking

Afmetingen: 3000x930/1850x700/1050 mm (BxDxH) - Zithoogte 420 mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet REEF hoeksalon

Heb je een vraag over Durlet REEF hoeksalon?