Design Collectie
DURLET
Durlet Dayton Relaxzetel

Ref: 0519-E05920-DAYTON

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E05920-DAYTON

Durlet Dayton Relaxzetel

Durlet Dayton relaxzetel, leder PG400 Royal Cherry 39137 en chrome stervoet, manuele bediening, laag

Bij Dayton springt het gebruik van twee aparte kussens in de rug onmiddellijk in het oog. Dit des te meer dankzij de lichte, met leder overtrokken chroomarmen. De twee rugkussens hebben verschillende densiteiten voor optimaal comfort. Het model is met de verschillende mechanismes verkrijgbaar. De hoofdsteun is in verschillende posities verstelbaar. De vering in het zitvlak heeft nosag-veren. Het leder is afgewerkt met een dubbele sierstikking. Verkrijgbaar met metalen stervoet of met lederen schijf als voet. Manueel of elektrisch verstelbaar.

Designer: Anita Schmidt

Materiaal:

  • In stof of leder verkrijgbaar en zwartgelakte of Chrome stervoet
  • Optie beklede armleuningen en lederen voet (schijf)

Afmetingen: 660x800x1220 mm (BxDxH) - Zithoogte 470mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet Dayton Relaxzetel

Heb je een vraag over Durlet Dayton Relaxzetel?