Design Collectie
STRESSLESS
Stressless® Fiona Steel 3 Plaatsen

Ref: STRESSLESS-144503009420909002740

Merk:
Stressless
Materiaal:
Leder - Paloma
Kleur:
Beige
Ref:
STRESSLESS-144503009420909002740

Stressless® Fiona Steel 3 Plaatsen

De Stressless® Fiona is een modern en strak design met elegante proporties. De gebogen rug is klassiek, heeft stijlvolle stalen elementen in de armleuningen en beschikt over mooie, eenvoudige lijnen met fijn horizontaal gestikte accenten voor een unieke look.

Stressless® slaagt er dankzij zijn expertise op het gebied van meubelen en kussens in de bekleding elegante en schone vormen te geven en te laten behouden. De armleuningen hebben een houten toets die tot bij de vloer reikt. Er is zorgvuldig nagedacht over de constructie, de hoeken en de kussens voor uitmuntend comfort. De zitkussens hebben ComfortZones™ om de zachtheid te verbeteren en ze aan uw zitpositie aan te passen. Om de zithoek compleet te maken, raden wij u aan de Stressless® Fiona zitbank te combineren met een Stressless® comfortfauteuil naar keuze. Dankzij de ruime keuze aan bekledingskeuzes en houtafwerkingen kunt u een lounge creëren die aansluit bij uw specificaties en interieurontwerp.

STRESSLESS

Geniet van uniek comfort, geef u zelf over aan comfort en eigentijds design. Uw volledige lichaam krijgt de ideale ondersteuning die het nodig heeft. Ruim aanbod aan modellen, met verschillende afmetingen, opties en meer dan 160 verschillende kleuren leer en stof.

Bekijk alle artikelen van Stressless.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Stressless® Fiona Steel 3 Plaatsen

Heb je een vraag over Stressless® Fiona Steel 3 Plaatsen?