Design Collectie
DESIGN ON STOCK
Design On Stock AIKON Lounge zetel 1-arm & poef

Ref: 0507

Merk:
Design On Stock
Designer:
Marike Andeweg
Ref:
0507

Design On Stock AIKON Lounge zetel 1-arm & poef

De Aikon Lounge – Van compacte loungebank tot royale familiebank. De Aikon Lounge is met zijn comfortabele look en royale zitvlakken een echte lounge bank. Doordat de brede arm doorloopt in de rug en de zitting vlak is gemaakt wordt dit gevoel versterkt. Jouw sofa is geheel naar eigen wens samen te stellen.

De bank bestaat uit elementen in verschillende afmetingen, die samen een geheel vormen. Door de vlakke zitting kunnen alle elementen tegen elkaar geplaatst worden. Of u kiest voor een rechte bank, een hoekopstelling of een royale U-vorm, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. En wilt u een keer wat afwisseling, dan koppelt u de elementen moeiteloos anders of zet u ze juist los in de ruimte. Varieer met rugkussens. Met rugkussens is het mogelijk uw bank naar wens te personaliseren. Deze kussens zijn in meerdere breedtes verkrijgbaar. Voor een luchtig effect kiest u voor wat ruimte tussen de kussens, voor een steviger uiterlijk laat u ze op elkaar aansluiten. Ruime keuze in stoffen en leersoorten voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Als finishing touch kiest u de kleur van de poten passend bij de bekleding van uw bank en bij andere items in uw interieur. Kies voor een glanzende poot in Aluminium of de kleur Dark. Of ga voor de matte variant in de kleur Coal of Onyx.


Design On Stock

“Love life, Embrace design” is de slogan van DESIGN ON STOCK en past perfect in de Luxor filosofie. Een meubelmerk waarvan alle ontwerpen in eigen beheer in Nederland geproduceerd worden. Alle modellen zijn door ontwerper – die hun sporen in de wereld van productdesign verdiend hebben – ontworpen en daardoor uniek in het meubelsegment. Design on Stock staat voor ‘Betaalbaar topdesign’!

Bekijk alle artikelen van Design On Stock.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Design On Stock AIKON Lounge zetel 1-arm & poef

Heb je een vraag over Design On Stock AIKON Lounge zetel 1-arm & poef?