Design Collectie
DURLET
Durlet HIGHLAND Zetel

Ref: 0519-E02460-HIGHLAND

Merk:
Durlet
Designer:
Anita Schmidt
Ref:
0519-E02460-HIGHLAND

Durlet HIGHLAND Zetel

Een bank die verfijning uitstraalt maar tegelijk eenvoudig is en gezellig aanvoelt.
Highland is een warm en gezellig nest dankzij de massieve blokken waaruit het model is opgebouwd. De hoge rugleuning nodigt je uit om heerlijk ontspannen te nestelen of om perfect ondersteund rechtop te zitten. De knik in de armen en rugleuning, de ingetrokken naden en de iets lossere, licht geplooide stoffering zijn elegante stijlelementen. Het slanke pootje loopt vanop de grond omhoog tussen de zitting en armleuning. Het model bestaat als sofa of in hoekvorm. De bijpassende voetenbank rust op de grond zonder poten en heeft ook ingetrokken naden.


GENIET NU VAN DE TIJDELIJKE ACTIE OP HET MODEL HIGHLAND!
Het model Highland is tijdelijk aan voordeelprijs verkrijgbaar. Informeer u over de voorwaarden bij de deelnemende verkooppunten. Actie geldig van 15/10/2021 tot 31/1/2022.

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet HIGHLAND Zetel

Heb je een vraag over Durlet HIGHLAND Zetel?