Design Collectie
DURLET
Durlet YALE 3-zit zetel

Ref: 0519-E06600-YALE

Merk:
Durlet
Materiaal:
Stof of leder met zwartgelakt frame - Optie in alle RAL-kleuren
Afmetingen:
252 cm (breedte) x 91 cm (diepte) x 85 cm (hoogte)
Zithoogte:
45 cm
Designer:
Sylvain Willenz
Ref:
0519-E06600-YALE

Durlet YALE 3-zit zetel

Durlet Yale 3-zit zetel met lendenkussen, in leder SCALA Zwart met zwartgelakt frame. Sylvain Willenz inspireerde zich op de typische vorm van knusse kussens om er een elegant klassieke sofa met en moderne touch rond te tekenen. Door die kussenvormen tegen elkaar te plaatsen wordt een sofa gecreëerd die tegelijk een soft comfortabel aspect kent evenals een gebalanceerd rustig uitzicht anderzijds.

Hier en daar worden naden bewust zichtbaar gelaten om extra karakter aan de sofa te geven. De rug en armleuningen hebben dan weer geen naden om het geheel zachter te maken. Gesingelde veringen in zowel zit als rugleuningen zorgen voor dat extra tikkeltje comfort, en het lendenkussen maakt dat je in elke positie goed ondersteund kan zitten. De zwarte Y-vormige stalen pootjes verlenen de bank typerende maar discrete statige présence. Ze komen in de hele Yale-collectie terug, zoals in de bijpassende voetbank en de bijzet- en salontafels.


Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet YALE 3-zit zetel

Heb je een vraag over Durlet YALE 3-zit zetel?