Design Collectie
LAPALMA
Lapalma PLUS Zetel Outdoor

Ref: 0547

Merk:
Lapalma
Designer:
Francesco Rota
Ref:
0547

Lapalma PLUS Zetel Outdoor

Om te genieten van het buiten zijn in het gezelschap van anderen, hoeft u alleen maar te ontspannen tussen de royale en zachte vormen van de PLUS Island bank. Met zijn afneembare en modulaire bekleding kunt u oneindig veel oplossingen creëren dankzij een systeem van aluminium beugels. Hij heeft een brandvertragende polyurethaan vulling en een ademende en waterdichte beschermhoes. De buitenstof, verkrijgbaar in meer dan veertig kleuren, is UV-bestendig en bestand tegen de weersomstandigheden van alle seizoenen.

Modulair zitsysteem van polyurethaanschuim met variatie in dichtheid en polyestervezel, alles brandvertragend, met beschermende waterbestendige en ademende stoflaag en afgewerkt met UV-stabiele outdoorstof. Interne basis in multiplex met kunststof veren en een aluminium frame met beugels van gegoten aluminium om elk element te verbinden. Waterbestendige beschermhoezen zijn verkrijgbaar.

Collectie Fiche PLUS

 

LAPALMA

Lapalma combineert reeds meer dan dertig jaar talent, technische know-how en bovenal enthousiasme in de combinatie van metaal en hout, leder en stoffen om tijdloze meubelen te creëren gekenmerkt door vloeiende, lijnen. Goede ontwerpen en een vlekkeloze productie werden reeds met verschillende designprijzen onderscheiden.

Bekijk alle artikelen van Lapalma.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Lapalma PLUS Zetel Outdoor

Heb je een vraag over Lapalma PLUS Zetel Outdoor?