Merken

LAPALMA

LAPALMA combineert reeds meer dan dertig jaar talent, technische know-how en bovenal enthousiasme in de combinatie met metaal, hout, leder en stoffen om zo tijdloze meubelen te creëeren gekenmerkt door de vloeiende lijnen. Meerdere ontwerpen werden reeds met verschillende designprijzen onderscheiden.

LAPALMA
LAPALMA
LAPALMA
LAPALMA
LAPALMA
LAPALMA
LAPALMA
LAPALMA

Collectie Lapalma

Lapalma Jey T40  bijzettafeltje

Lapalma Jey T40 bijzettafeltje

In de innovatieve, verfijnde JEY-collectie staan de materialen centraal: het fijne cilindrische onderstel van marmer of cement, dat de kleine tafel een grote stabiliteit geeft, wordt gecombineerd met een blad van Fenix-laminaat in verschillende geometrische vormen (een cirkel, een afgerond vierkant, een zeshoek en een afgeronde driehoek). Het heeft een praktische handgreep in de vorm van een gebogen buisvormige kolom, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en te gebruiken is. Bladen met een handgreep kunnen over die zonder handgreep worden geplaatst om een zeer exclusief effect te creëren. Een dun blad op een solide onderstel: JEY is een originele en geraffineerde kleine tafel die moderne gemeenschapsruimtes of hedendaagse woonomgevingen stijlvol inricht. Marmer of cement zorgen voor een opvallende basis die contrasteert met een licht blad. JEY is een innovatieve en veelzijdige kleine designtafel, met een handgreepdetail waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.

Lapalma LEM S80 H.66/79 Barkruk

Lapalma LEM S80 H.66/79 Barkruk

LEM kan in één woord worden omschreven: onmisbaar. Met zijn vernieuwende, soepele en eenvoudige vorm, en zijn verstelbare hoogte, is deze kruk een klassieker geworden voor wie zeer populaire omgevingen wil inrichten. Slank en in hoogte verstelbaar, is LEM de iconische kruk bij uitstek. In een volledig gelakte versie, combineert zijn functionele structuur met de formele elegantie van zwart of wit. De LEM collectie onthult zijn karakter met een iconische kruk, met een perfect minimalistische en gesloten vorm. Wat is het idee erachter? Geraffineerde en tijdloze elegantie, ontwikkeld in een hele waaier van felle kleuren, verschillende texturen en diverse materialen. Kruk met draaibare zitting en vaste of verstelbare hoogte met metalen frame mat verchroomd en onderstel bekleed met een inox plaat "linnen stof" patroon of volledig gepoedercoat zwart of wit. Zitting beschikbaar in verschillende afwerkingen. Ook beschikbaar met "zelfretour mechanisme" voor de zitting en vloerbevestigingsvoet Ø 20 cm.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief