Design Collectie
LAPALMA
Lapalma LEM S80 H.66/79 Barkruk

Ref: 0547-S80

Merk:
Lapalma
Kleur:
zwart
Designer:
Shin Azumi - Tomoko Azumi
Ref:
0547-S80

Lapalma LEM S80 H.66/79 Barkruk

LEM kan in één woord worden omschreven: onmisbaar. Met zijn vernieuwende, soepele en eenvoudige vorm, en zijn verstelbare hoogte, is deze kruk een klassieker geworden voor wie zeer populaire omgevingen wil inrichten.
Slank en in hoogte verstelbaar, is LEM de iconische kruk bij uitstek. In een volledig gelakte versie, combineert zijn functionele structuur met de formele elegantie van zwart of wit.

De LEM collectie onthult zijn karakter met een iconische kruk, met een perfect minimalistische en gesloten vorm. Wat is het idee erachter? Geraffineerde en tijdloze elegantie, ontwikkeld in een hele waaier van felle kleuren, verschillende texturen en diverse materialen.

Kruk met draaibare zitting en vaste of verstelbare hoogte met metalen frame mat verchroomd en onderstel bekleed met een inox plaat "linnen stof" patroon of volledig gepoedercoat zwart of wit. Zitting beschikbaar in verschillende afwerkingen. Ook beschikbaar met "zelfretour mechanisme" voor de zitting en vloerbevestigingsvoet Ø 20 cm.

Lem barkruk met manueel verstelbare pomp.

  • afmetingen: 37x42
  • zithoogte: 66/79
  • rughoogte: 74/87
  • draaibaar
  • frame verkrijgbaar van gebleekte eik tot laminaat fenix

LAPALMA

Lapalma combineert reeds meer dan dertig jaar talent, technische know-how en bovenal enthousiasme in de combinatie van metaal en hout, leder en stoffen om tijdloze meubelen te creëren gekenmerkt door vloeiende, lijnen. Goede ontwerpen en een vlekkeloze productie werden reeds met verschillende designprijzen onderscheiden.

Bekijk alle artikelen van Lapalma.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Lapalma LEM S80 H.66/79 Barkruk

Heb je een vraag over Lapalma LEM S80 H.66/79 Barkruk?