Design Collectie
LAPALMA
Lapalma MIUNN S104 SQUARE BASE Barkruk

Ref: 0547-S104NC

Merk:
Lapalma
Designer:
Kari Monni
Ref:
0547-S104NC

Lapalma MIUNN S104 SQUARE BASE Barkruk

Warm en strak, met zijn houten poten heeft deMIUNN-stoel een huiselijke uitstraling en kan hij zich ook perfect aan de werkomgeving aanpassen, omdat hij ook kan worden gecombineerd met bureaus.
Minimalisme, dit straalt de MIUNN uit. Het gaat om de techniek en de 3D-bewerking van een houten plaat. De vorm van een handpalm die water en zand vasthoudt. Het resultaat is een bochtige MIUNN, met een omhullende zitting en perfecte ondersteuning voor de rug. Sereen, precies zoals het is ontworpen.
  • Afmetingen: 48x53 cm
  • Zithoogte: 45 cm
  • Rughoogte: 77 cm
  • Materiaal: Kuip in 3D-gevormd multiplex in verschillende fineerafwerkingen, of in Baydur®, of in leder of volledig gestoffeerd. 4-sterren draaivoet, 4-poots of sledepoot die mat verchroomd of gepoedercoat zijn of met houten poten


LAPALMA

Lapalma combineert reeds meer dan dertig jaar talent, technische know-how en bovenal enthousiasme in de combinatie van metaal en hout, leder en stoffen om tijdloze meubelen te creëren gekenmerkt door vloeiende, lijnen. Goede ontwerpen en een vlekkeloze productie werden reeds met verschillende designprijzen onderscheiden.

Bekijk alle artikelen van Lapalma.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Lapalma MIUNN S104 SQUARE BASE Barkruk

Heb je een vraag over Lapalma MIUNN S104 SQUARE BASE Barkruk?