Design Collectie
DESIGN ON STOCK
Design On Stock GOLA Eetkamerstoel

Ref: 0507-

Merk:
Design On Stock
Designer:
Gerard van den Berg
Ref:
0507-

Design On Stock GOLA Eetkamerstoel

Perfect voor liefhebbers van lang natafelen. Gola heeft een comfortabele, actieve zit. De verende rug biedt een goede ondersteuning en de brede, zachte armleuningen passen onder bijna elke tafel. Gola is een stoel met het comfort van een fauteuil. Ideaal voor een uitgebreid diner met vrienden of familie om daarna nog lekker lang na te tafelen. De stoel is verkrijgbaar met of zonder wielen.

Als stoelen vaak worden verplaatst, bijvoorbeeld omdat ze bij de zithoek worden getrokken, zijn wielen een aanrader. Ruime keuze in stoffen en leersoorten voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Als finishing touch kiest u de kleur van de voet passend bij de bekleding van uw fauteuil en bij andere items in uw interieur. Gola is verkrijgbaar in geborsteld RVS of de kleuren Dark, Coal en Onyx.


Design On Stock

“Love life, Embrace design” is de slogan van DESIGN ON STOCK en past perfect in de Luxor filosofie. Een meubelmerk waarvan alle ontwerpen in eigen beheer in Nederland geproduceerd worden. Alle modellen zijn door ontwerper – die hun sporen in de wereld van productdesign verdiend hebben – ontworpen en daardoor uniek in het meubelsegment. Design on Stock staat voor ‘Betaalbaar topdesign’!

Bekijk alle artikelen van Design On Stock.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Design On Stock GOLA Eetkamerstoel

Heb je een vraag over Design On Stock GOLA Eetkamerstoel?