Design Collectie
LAPALMA
Lapalma SEELA S312 Eetkamerstoel

Ref: 0547-S312

Merk:
Lapalma
Designer:
Antti Kotilainen
Ref:
0547-S312

Lapalma SEELA S312 Eetkamerstoel

Verfijnd en toch casual, het onderscheidende kenmerk van SEELA is het aerodynamische ontwerp aangevuld met materiaalelementen zoals hout en stof die de stoel versterken.

Wanneer 2 werelden samenkomen, mens en natuur. De een observeert, de ander suggereert vorm en materialen: Fins Design. De ontmoeting tussen Antti Kotilainen en Lapalma heeft geresulteerd in SEELA, een stoel die schoonheid uitstraalt, met spontaan contact tussen hout, polypropyleen en staal. De fijne kuip op lichte voetstukken heeft een geïntegreerd naadloos zitkussen. Talloze materiaalvariaties mogelijk.
  • Afmetingen: 45x53 cm
  • Zithoogte: 45 cm
  • Rughoogte: 79 cm
  • Materiaal: Kuip in polypropyleen met geïntegreerd naadloos zitkussen in polypropyleen, hout of stof, gemakkelijk te verwijderen met 4 schroeven en vervangbaar. Een volledig gestoffeerde kuip zonder afneembaar zitkussen is ook beschikbaar. Onderstel met 4 poten van mat verchroomd staal of gepoedercoat. Andere opties: 4-poots of sledepoot die mat verchroomd of gepoedercoat zijn of met houten poten
  • Stapelbaar
  • Optie: outdoor

LAPALMA

Lapalma combineert reeds meer dan dertig jaar talent, technische know-how en bovenal enthousiasme in de combinatie van metaal en hout, leder en stoffen om tijdloze meubelen te creëren gekenmerkt door vloeiende, lijnen. Goede ontwerpen en een vlekkeloze productie werden reeds met verschillende designprijzen onderscheiden.

Bekijk alle artikelen van Lapalma.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Lapalma SEELA S312  Eetkamerstoel

Heb je een vraag over Lapalma SEELA S312 Eetkamerstoel?