Design Collectie
LAPALMA
Lapalma SEELA S312 Stoel Outdoor

Ref: 0547-ES311

Merk:
Lapalma
Designer:
Antti Kotilainen
Ref:
0547-ES311

Lapalma SEELA S312 Stoel Outdoor

Een harmonieuze en serene match. Dit is SEELA, een meesterwerk van natuurlijkheid, gewijd aan het plezier van een dag in de buitenlucht. In perfecte harmonie sluit de schaal van polypropyleen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, aan op de zitting, met zijn gemakkelijk te vervangen inzetstuk, en loopt elegant over in de vier roestvrijstalen poten. De stoel, die het Finse design vertegenwoordigt, is stapelbaar en onvergetelijk.

Verfijnd en toch casual, het onderscheidende kenmerk van SEELA is het aerodynamische ontwerp aangevuld met materiaalelementen zoals hout en stof die de stoel versterken.

Wanneer 2 werelden samenkomen, mens en natuur. De een observeert, de ander suggereert vorm en materialen: Fins Design. De ontmoeting tussen Antti Kotilainen en Lapalma heeft geresulteerd in SEELA, een stoel die schoonheid uitstraalt, met spontaan contact tussen hout, polypropyleen en staal. De fijne kuip op lichte voetstukken heeft een geïntegreerd naadloos zitkussen. Talloze materiaal- en kleurvariaties mogelijk.

  • Afmetingen: 45x53 cm
  • Zithoogte: 45 cm
  • Rughoogte: 79 cm
  • Materiaal: Kuip in polypropyleen met geïntegreerd naadloze zitting, gemakkelijk te verwijderen met 4 schroeven en vervangbaar. Een volledig gestoffeerde kuip zonder afneembaar zitkussen is ook beschikbaar. Onderstel met 4 poten van mat verchroomd staal of gepoedercoat. Andere opties: 4-poots of sledepoot die mat verchroomd of gepoedercoat zijn.
  • Stapelbaar

LAPALMA

Lapalma combineert reeds meer dan dertig jaar talent, technische know-how en bovenal enthousiasme in de combinatie van metaal en hout, leder en stoffen om tijdloze meubelen te creëren gekenmerkt door vloeiende, lijnen. Goede ontwerpen en een vlekkeloze productie werden reeds met verschillende designprijzen onderscheiden.

Bekijk alle artikelen van Lapalma.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Lapalma SEELA S312  Stoel Outdoor

Heb je een vraag over Lapalma SEELA S312 Stoel Outdoor?