Design Collectie
LAPALMA
Lapalma RONDO P89 Diam.90 H.68/106 Eetkamertafel

Ref: 0547-P89

Merk:
Lapalma
Materiaal:
poten metaal gelakt, kleur wit of zwart top in HPL Fenix® of hout 16mm
Designer:
Romano Marcato
Ref:
0547-P89

Lapalma RONDO P89 Diam.90 H.68/106 Eetkamertafel

Met de moderne RONDÒ tafel worden elegante lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen voor een onberispelijk effect.

De RONDÒ-collectie, met minimalistische lijnen, biedt een opvallende aantrekkingskracht met een unieke poot die de top ondersteunt. Een centrale poot gecombineerd met een vierkant of rond blad, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Een zuil met een wereld om zich heen. De RONDÒ tafel ontwikkelt op harmonieuze wijze een minimalistisch thema, met een centrale ondersteuning voor het tafelblad. Het profiel is afgerond, ook in de vierkante uitvoering. Zijn instelbare hoogte en kleurkeuze, van strak zwart en wit tot de warme uitstraling van hout, zorgen voor tal van oplossingen die pure elegantie bieden.

Rondo verstelbare tafel met ronde stalen basis.

 

Afmetingen

  • Diameter 90 cm
  • tafelhoogte: 68/106 cm


LAPALMA

Lapalma combineert reeds meer dan dertig jaar talent, technische know-how en bovenal enthousiasme in de combinatie van metaal en hout, leder en stoffen om tijdloze meubelen te creëren gekenmerkt door vloeiende, lijnen. Goede ontwerpen en een vlekkeloze productie werden reeds met verschillende designprijzen onderscheiden.

Bekijk alle artikelen van Lapalma.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Lapalma RONDO P89 Diam.90 H.68/106  Eetkamertafel

Heb je een vraag over Lapalma RONDO P89 Diam.90 H.68/106 Eetkamertafel?