Design Collectie
DURLET
Durlet Aston Relaxzetel

Ref: 0519-E06210-ASTON

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E06210-ASTON

Durlet Aston Relaxzetel

Durlet Aston relaxzetel, leder PG700 Polo Stone (licht grijs) en in leder beklede schijfvoet, manuele bediening, medium

Het typische aan het ontwerp van Aston is het gebruik van twee afzonderlijke rugkussens en volle maar elegante armleuningen. Het model is met de verschillende mechanismes verkrijgbaar. De hoofdsteun is in verschillende posities verstelbaar. De vering in het zitvlak heeft nosag-metaalveren. Het leder is afgewerkt met een dubbele sierstikking. De rugkussens bestaan uit verschillende densiteiten voor optimaal comfort. Verkrijgbaar met metalen stervoet of met lederen schijf als voet.

Designer: Anita Schmidt

Materiaal:

  • In stof of leder verkrijgbaar en zwartgelakte of Chrome stervoet
  • Optie beklede armleuningen en lederen voet (schijf)

Afmetingen: 660x800x1170 mm (BxDxH) - Zithoogte 470 mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet Aston Relaxzetel

Heb je een vraag over Durlet Aston Relaxzetel?