B.I.C. – Carpets staat internationaal bekend voor het vervaardigen van hoogwaardige en op maat gemaakte tapijten volgens de Wilton weefmethode. 

Sinds de oprichting in 1956 biedt B.I.C. Carpets een persoonlijke service en levert een uitzonderlijke kwaliteit en flexibiliteit aan zijn klanten overal ter wereld.

Naast Wilton geweven luxe tapijten biedt B.I.C. Carpets ook handgetufte tapijten op maat aan. Wil je een uniek tapijt creëren voor jouw interieurproject, dan is B.I.C. Carpets jouw perfecte partner in crime.

Ontdek ook de luxe Harbour-collectie, een Cradle to Cradle-tapijt, gemaakt met milieuvriendelijke garens van gerecyclede visnetten en ander afvalmateriaal. Sta jij te popelen om samen met ons een veilige haven voor de toekomst van ons milieu en de hele mensheid te ontwerpen?


Kies jouw ontwerp, patroon, motief, stijl, samenstelling, vorm, kleur, gevoel en wij maken jouw tapijt op maat. Alle soorten texturen, zoals hoogteverschillen door scheren, cutpile vs looppile en carving kunnen worden toegepast.

“In handtuft bestaan geen fouten, alleen unieke creaties.”

Op zoek naar inspiratie? Download hét designboek.

Luxor Interieur
Luxor Interieur
Luxor Interieur
Luxor Interieur
Luxor Interieur

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief