Merken

LEMA

LEMA biedt modulaire boekenkasten, dressings en kasten voor  elke woning en aanvullend los meubilair. Maak uw keuze uit het brede scala van stijlvol meubilair voor de woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om jouw droom te realiseren. Op maat, volgens jouw budget en naar eigen wens en noden te realiseren. Een breed scala van afwerking staat garant voor een exclusieve look.

LEMA
LEMA
LEMA
LEMA
LEMA
LEMA
LEMA
LEMA
LEMA
LEMA
LEMA
LEMA

Collectie Lema

Lema PLAIN Boekenrek

Lema PLAIN Boekenrek

Plain, de vrijdenkende, vrijstaande boekenkast. De architectonische benadering achter Plain is een creatief idee dat gericht is op vloeibaarheid en lichtheid. Deze vrijstaande boekenkast bevat veel van de ontwerpkenmerken die synoniem zijn met Lema, niet in de laatste plaats modulariteit en maatwerk in zowel de samenstelling als de afwerking. De strakke structuur in gelakt metaal met vierkante doorsneden biedt plaats aan de planken, die in verschillende lengtes en diktes verkrijgbaar zijn. In een schijnbaar willekeurige volgorde gerangschikt binnen een structuur die bijna opgaat in zijn omgeving, creëren de rekken compartimenten voor het opbergen van boeken en objecten van verschillende hoogtes, wat een aantrekkelijk gevoel van dynamiek aan de wand geeft. Met eindeloze compositorische mogelijkheden is de Plain boekenkast een miniwerk van architectuur.

Lema BOOKEN Boekenrek

Lema BOOKEN Boekenrek

Boek of boekenkast? Het eclectische Raw Edges duo brengt een nieuwe kijk op het concept van de boekenkast, een product dat altijd al een belangrijk onderdeel is geweest van het Lema ethos. Yael en Shay hebben boeken in het hart van dit ontwerp gehouden en hebben ze getransformeerd van eenvoudige objecten naar materialen. Booken is een kleine, strakke, vrijstaande boekenkast, die multifunctioneel is en tegelijkertijd dienst doet als bijzettafel en plank. Het belangrijkste element van het ontwerp is het frame, ondersteund door geometrische poten. Op het frame leunen, als een boekenlegger, een aantal houten latten, waaraan de boeken zelf worden opgehangen, waardoor de boekenkast van een verticaal naar een horizontaal stuk transformeert. Booken is ook verkrijgbaar als plank die aan de wand kan worden gemonteerd.

Lema TABBY Eetkamerstoel

Lema TABBY Eetkamerstoel

Een fauteuil die elegantie en comfort combineert. Een zorgvuldig gekalibreerde mix van proporties, detaillering, industriële technologie en ambachtelijk vakmanschap. Tabbyheeft een klassieke stijl die dankzij het gebruik van strakke lijnen en een verfijnde houten structuur is geactualiseerd. De kuip van de fauteuil, die het zitgedeelte en de rugleuning omvat, opent zich als een bloem en nodigt uit tot ontspanning en brengt gratie in elke ruimte. Door het ontwerp met een elegante eetkamer in het achterhoofd, kan Tabby stijl brengen in elke ruimte, van de woonkamer tot de slaapkamer. Het is ook perfect voor gesofisticeerde contractprojecten. De afneembare hoezen voor het zitgedeelte en de rugleuning zijn verkrijgbaar in een van de vele opties in ons assortiment, waaronder stof, leer en eco-leder, iets wat de veelzijdigheid van Tabby nog eens extra benadrukt.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief