Merken
DESIGN ON STOCK
Design On Stock AMRA Eetkamerstoel

Ref: 0507-

Merk:
Design On Stock
Designer:
Gerard van den Berg
Ref:
0507-

Design On Stock AMRA Eetkamerstoel

Een eetkamerstoel met flexibele rug. Amra is een eetkamerstoel met een nonchalante uitstraling en een flexibele rug die zich aanpast aan uw zithouding. Karakteristiek voor de comfortabele Amra zijn de fijne lijnvoering en de poten, die prominent in het zicht zijn. Het model is geïnspireerd op de belijningen, rondingen en verhoudingen van tempelpilaren.

De stoel is verkrijgbaar met of zonder wielen. Als stoelen vaak worden verplaatst, bijvoorbeeld omdat ze bij de zithoek worden getrokken, zijn wielen een aanrader. Ruime keuze in stoffen en leersoorten voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Als finishing touch kiest u de kleur van het frame passend bij de bekleding van uw stoel en bij andere items in uw interieur. Amra is verkrijgbaar in geborsteld RVS of de kleuren Dark, Coal en Onyx.Design On Stock

“Love life, Embrace design” is de slogan van DESIGN ON STOCK en past perfect in de Luxor filosofie. Een meubelmerk waarvan alle ontwerpen in eigen beheer in Nederland geproduceerd worden. Alle modellen zijn door ontwerper – die hun sporen in de wereld van productdesign verdiend hebben – ontworpen en daardoor uniek in het meubelsegment. Design on Stock staat voor ‘Betaalbaar topdesign’!

Bekijk alle artikelen van Design On Stock.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Design On Stock AMRA Eetkamerstoel

Heb je een vraag over Design On Stock AMRA Eetkamerstoel?