Merken
DESIGN ON STOCK
Design On Stock CASCADE hoeksalon 1-arm & chaise longue

Ref: 0507-

Merk:
Design On Stock
Designer:
Studio Tom Dissel
Ref:
0507-

Design On Stock CASCADE hoeksalon 1-arm & chaise longue

Dé ultieme bank om in neer te ploffen. Zowel in uiterlijk als gebruik is Cascade een bijzondere bank. De lossere stoffering in combinatie met de schuine rug zorgt voor een uitnodigend, luxueus effect. Cascade is ontworpen als leefeiland: royaal en luxe.

De schuine rug geeft de bank een unieke uitstraling en door te variëren met de rugkussens is het mogelijk de bank naar wens te personaliseren. Door de subtiel vormgegeven poten, die iets naar binnen zijn gepositioneerd, ontstaat een extra ruimtelijk gevoel. De naam weerspiegelt de gelaagdheid van het ontwerp: ‘Cascade’ betekent een waterval die uit verschillende niveaus bestaat. Varieer met verschillende rugkussens.Met rugkussens is het mogelijk uw bank naar wens te personaliseren. Rugkussens zijn in meerdere breedtes verkrijgbaar. Voor een luchtig effect kiest u voor wat ruimte tussen de kussens, voor een steviger uiterlijk laat u ze op elkaar aansluiten. De rugkussens zonder rol worden toegepast in de rug van de Cascade en de rugkussens met rol zijn geschikt voor in de arm van de bank. Ruime keuze in stoffen en leersoorten voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Als finishing touch kiest u de kleur van de poten passend bij de bekleding van uw bank en bij andere items in uw interieur. Kies voor een glanzende poot in Aluminium of de kleur Dark. Of ga voor de matte variant in de kleur Coal of Onyx.


Design On Stock

“Love life, Embrace design” is de slogan van DESIGN ON STOCK en past perfect in de Luxor filosofie. Een meubelmerk waarvan alle ontwerpen in eigen beheer in Nederland geproduceerd worden. Alle modellen zijn door ontwerper – die hun sporen in de wereld van productdesign verdiend hebben – ontworpen en daardoor uniek in het meubelsegment. Design on Stock staat voor ‘Betaalbaar topdesign’!

Bekijk alle artikelen van Design On Stock.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Design On Stock CASCADE hoeksalon 1-arm & chaise longue

Heb je een vraag over Design On Stock CASCADE hoeksalon 1-arm & chaise longue?