Merken
DESIGN ON STOCK
Design On Stock Komio Fauteuil

Ref: 0507-

Merk:
Design On Stock
Designer:
Studio Foorumi
Ref:
0507-

Design On Stock Komio Fauteuil

Een compacte fauteuil voor elk interieur. Komio is een fauteuil die past in elk interieur door zijn minimalistische en tegelijkertijd organische vormgeving. In een gekleurde stof oogt het ontwerp lekker eigenwijs, in een aniline leersoort wordt het een echte klassieker. Door de luchtige vormgeving kunt u fauteuil Komio overal neerzetten en hoewel de fauteuil mooi rank is vormgegeven, zit hij verrassend comfortabel.

Het lijnenspel van het onderstel is bewust subtiel gehouden, waardoor beide vormen elkaar versterken. Ruime keuze in stoffen en leersoorten voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Als finishing touch kiest u de kleur van het frame passend bij de bekleding van uw fauteuil en bij andere items in uw interieur. Komio is verkrijgbaar in geborsteld RVS of de kleuren Dark, Coal en Onyx.


Design On Stock

“Love life, Embrace design” is de slogan van DESIGN ON STOCK en past perfect in de Luxor filosofie. Een meubelmerk waarvan alle ontwerpen in eigen beheer in Nederland geproduceerd worden. Alle modellen zijn door ontwerper – die hun sporen in de wereld van productdesign verdiend hebben – ontworpen en daardoor uniek in het meubelsegment. Design on Stock staat voor ‘Betaalbaar topdesign’!

Bekijk alle artikelen van Design On Stock.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Design On Stock Komio Fauteuil

Heb je een vraag over Design On Stock Komio Fauteuil?