Merken
DURLET
Durlet ASPEN Fauteuil

Ref: 0519-E00260-ASPEN-FAUTEUIL

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E00260-ASPEN-FAUTEUIL

Durlet ASPEN Fauteuil

Durlet Aspen, 1-zit zetel met eiken onderstel

Stof uit Collectie  -50% Korting.

Model Aspen bestaat met een lage of een hoge rugleuning als antwoord op de grote vraag naar de combinatie van comfort en een elegante look. De combinatie van beide hoogtes in een woonruimte zorgt voor een optimale balans tussen comfort en visuele openheid. De typische kenmerken van het model blijven uiteraard: het mooie houten onderstel, de elegante curve van de armleuningen, de schuin oplopende rugleuning en - naar keuze - de afwerking met knopen in de rugkussens zodat Aspen weliswaar klassiek, maar allesbehalve ouderwets oogt. De kussens zijn met dons gevuld.

Designer: Teun Van Zanten

Materiaal: Zitting gestoffeerd Edgar 14211.177 (bruin) met eiken ondersteil, donker gebeitst

Afmetingen: 820x890x 880 mm (BxHxD) - zithoogte 500 mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet ASPEN Fauteuil

Heb je een vraag over Durlet ASPEN Fauteuil?