Merken
DURLET
Durlet BERTUS Bijzetzetel

Ref: 0519-E00620-BERTUS

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E00620-BERTUS

Durlet BERTUS Bijzetzetel

Durlet Bertus bijzetzetel met zwartgelakt metalen frame, gestoffeerde zitting in Pied de Poule (Marta zwart/wit))

Kenmerkend aan de fauteuil Bertus is dat het frame naar buiten is gebracht. Deze ingreep is niet alleen constructief functioneel. Het frame dient tegelijk als armleuning, dragend element en esthetisch bepalend onderdeel. De vloeiende metalen buizen houden de kussens letterlijk gevangen. Deze kussens zijn afgewerkt met dubbele sierstiksels die discreet de lijnen van het model en het frame accentueren. Bertus is verkrijgbaar met drie mogelijke framekleuren: zwart, wit of donkergrijs.

Designer: Alain Monnens

Afmetingen: 600x860x750 (BxDxH) - Zithoogte 400mm

Materiaal: Zwartgelakt metalen frame, gestoffeerde zitting in stof of leder naar keuze

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet BERTUS Bijzetzetel

Heb je een vraag over Durlet BERTUS Bijzetzetel?