Merken
DURLET
Durlet BUENA VISTA zetel

Ref: 0519-E00930-BUENAVISTA

Merk:
Durlet
Materiaal:
HR schuim, visco elastisch schuim, stof, leder en metaal
Afmetingen:
236 cm (breedte) x 100 cm (diepte) x 68 cm (hoogte)
Zithoogte:
42 cm
Designer:
Anita Schmidt
Ref:
0519-E00930-BUENAVISTA

Durlet BUENA VISTA zetel

De Buenavista-serie is een modulaire serie opgebouwd uit kubistische blokken die je toelaten je persoonlijke zetelcombinatie samen te stellen. Tijdloos door de gerenommeerde ontwerpster Anita Schmidt.

Diverse zitbreedtes en ruglengtes, armen op rughoogte of bredere lage armen, aansluitbare voetbanken en tafeltjes maken dit concept volledig customizable met sofamogelijkheden, ligbankcombinaties en hoekopstellingen. De schuine hoekpootjes doen het model ietwat zweven, wat het geheel lichter maakt. De fijne plint onderlijnt het ontwerp tot een geheel. Dankzij de verschillende soorten losse kussens bepaal je zelf het Buenavista comfortniveau.. Er zijn zeer veel verschillende breedtes en hoogtes mogelijk. Voetbanken en tafeltjes maken het geheel compleet. Dankzij de bronskleurige of zwarte hoekpootjes lijkt de bank wat te zweven. Met de verschillende soorten kussens bepaalt u daarnaast zelf het comfortniveau.

2,5 zit met losse kussensDesign en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet BUENA VISTA zetel

Heb je een vraag over Durlet BUENA VISTA zetel?