Merken
DURLET
Durlet DUNE hoeksalon

Ref: 0519-E01820-DUNE-HOEKSALON

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E01820-DUNE-HOEKSALON

Durlet DUNE hoeksalon

Dune vertrekt van een klassieke vorm maar krijgt een moderne twist. Het afgeronde zitvlak en de armleuning zorgen voor een speelse, vloeiende vorm. De combinatie van de materialen stof en leer houden de sofa luchtig. De familie van Dune is erg uitgebreid dankzij het modulaire karakter. Naast een sofa kan je ook opteren voor een zitlandschap met hoeken, ligbanken en open elementen. Samen met de aflopende lijnen van rug naar armen verklaart dit de naam van het model. Er is ook een bijzetfauteuil van hetzelfde model.

Designer: Sylvain Willenz

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet DUNE hoeksalon

Heb je een vraag over Durlet DUNE hoeksalon?