Merken
DURLET
Durlet EILEEN

Ref: 0519-E01980-EILEEN

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E01980-EILEEN

Durlet EILEEN

Fauteuil Evita, kuip in leder of stof te verkrijgen met een zwart verchroomde stalen kruisvoet.

De vorm is enerzijds rond en daarom erg vriendelijk en uitnodigend, maar anderzijds ook dynamisch door de diepte die het zeteltje  Eileen uitstraalt dankzij de schuin oplopende rugleuning. De gestikte banden op de buitenzijde zorgen voor de finishing touch samen met de mooi vormgegeven metalen, met zwart chroom afgewerkte, kruisvoet waar de draaifauteuil op staat.

Designer: Frans Schrofer

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet EILEEN

Heb je een vraag over Durlet EILEEN?