Merken
DURLET
Durlet Largo Uni Relaxzetel

Ref: 0519-E06280-LARGO-HOOG-ELEKTRISCH

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E06280-LARGO-HOOG-ELEKTRISCH

Durlet Largo Uni Relaxzetel

Durlet Largo UNI, relaxzetel, leder PG400 Easy Zwart en zwartgelakte stervoet , elektrische bediening met snoer, hoog

Largo is een relaxfauteuil die er door zijn lichte vorm heel modern en universeel toepasbaar uitziet. Tegelijk zorgt de opbouw met kussens die eruitzien alsof ze los op het frame van de fauteuil liggen voor een heel comfortabel uitzicht. De kussens zijn speciaal afgewerkt met een spitse “hoofdkussenstiknaad” die het slanke van het geheel benadrukken. Bovendien zijn ook de volle armleuningen zo geconcipieerd dat hun dynamische vorm verwijst naar die van een hoofdkussen dat op een of andere wijze tegen de fauteuil zou gekleefd zijn. De versie met open armleuningen zorgt voor nog extra verfijning terwijl de contouren van de leuningen dezelfde dynamische vorm herhalen. De fauteuil is zoals alle relaxfauteuils van Durlet verkrijgbaar in zowel hoge als lage versie, op metalen stervoet of al dan niet met leer beklede houten schijfvoet, en met het synchrone relaxmechanisme of het drietraps-TV-relaxmechanisme.

Designer: Kai Stania

Materiaal:

  • In stof of leder verkrijgbaar, zwartgelakte of Chrome stervoet
  • Optie: lederen voet (schijf) en volle armen

Afmetingen: 660x810x1240 mm (BxDxH) - Zithoogte 500mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet Largo Uni Relaxzetel

Heb je een vraag over Durlet Largo Uni Relaxzetel?