Merken
DURLET
Durlet RAY Fauteuil

Ref: 0519-E04851-RAY-FAUTEUIL

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E04851-RAY-FAUTEUIL

Durlet RAY Fauteuil

Durlet Ray 1-zit in stof GABY (blauw) met bronsgelakt metalen frame.

De compacte eigenzinnige en elegante bank en fauteuil Ray zijn ontworpen voor particulier en zakelijk gebruik. De zitmeubelen worden aan

beide zijden gedragen door een zichtbaar slank metalen buisframe. Aan de buitenzijde is de bank strak en recht, een mooi contrast met de zachte afgeronde binnenkant. Details maken het verschil in deze heldere, eerlijke vormgeving. Een bank die past in iedere omgeving.

Designer: Henk Heres

Materiaal: Gelakt metalen frame in alle RAL-kleuren te verkrijgen. Zitting in leder of gestoffeerd

Afmetingen: 800x780x700 mm (BxDxH) - Zithoogte 430 mm

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet RAY Fauteuil

Heb je een vraag over Durlet RAY Fauteuil?