Merken
KARTELL
Kartell CLAP Eetkamerstoel

Ref: 0720-

Merk:
Kartell
Ref:
0720-

Kartell CLAP Eetkamerstoel

Kartell Clap stoel, een comfortabel gestoffeerde kuipstoel op kunstof onderstel

De ontwerpen van Patricia Urquiola worden gekenmerkt door een moderne stijl, voorzien van een vleugje vrouwelijke accenten gecombineerd met onverwachte elementen. Simplistische designs worden moeiteloos omgetoverd tot functionele producten die door liefhebbers wereldwijd op waarde worden geschat. Kartell Clap stoel Trevira van Patricia Urquiola werd speciaal bedacht voor de horeca. De Clap fauteuil is beschikbaar in verschillende kleurencombinaties en worden gekenmerkt door hun elegante en functionele stof, een uiterst stevige plastieken structuur en het resultaat van de meest recente industriële technologie. Door het gebruik van hoogwaardig kunststof is het frame bijzonder sterk. Ook bij de keuze van de stof is met name rekening gehouden voor gebruik van deze stoelen in hotels en restaurants. Natuurlijk staat hij thuis of op kantoor ook prachtig en heeft u meteen de voordelen van een echte horecastoel te pakken.

Designer: Patricia Urquiola - 2014

Materiaal: Structuur in thermoplastisch massakleurig technopolymeer, zitting in polyurethaakeuze Stof Pied de Poule bekleed met een stofkeuze Pied de Poule

Afmetingen:

  • 58 x 56.5 x85 cm
  • Zithoogte: 48 cm
  • Hoogte armleuning: 64 cm

Merk: Kartell

Met ’s werelds beste ontwerpers, zoals Philippe Starck, Joe Columbo, Piero Lissoni en Vico Magistretti, heeft Kartellhet begrip kunststof een heel andere dimensie gegeven. Enkele beroemde designs zijn de Kartell Louis Ghost, de Charles Ghost en de Masters stoel. En wat dacht u van de Kartell Eros en de Kartell Dr No? Het zijn luchtige ontwerpen van ongekende sterkte. Bovendien zijn de designs echte blikvangers in elk interieur!

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kartell CLAP Eetkamerstoel

Heb je een vraag over Kartell CLAP Eetkamerstoel?