Merken
KRISTALIA
Kristalia MAKI Eettafel

Ref: 0540-

Merk:
Kristalia
Designer:
Bartoli Design
Ref:
0540-

Kristalia MAKI Eettafel

Bartoli Design ontwierp en creëerde onze bestsellers, Sushi en Nori. Maki is het nieuwste designproject - in chronologische volgorde - het resultaat van een samenwerking met deze studio uit Italië, die al lang bestaat: een tafel die opnieuw is geïnspireerd door de eenvoud van de oosterse stijl, waarbij de poot- en bovenprofielen gladde, afgeronde hoeken hebben. Maki is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor een veelheid aan esthetische en functionele oplossingen mogelijk is. De poten zijn gemaakt van gegoten aluminium, terwijl het bovenblad verkrijgbaar is in Alucompact® en Pure-wit laminaat, Fenix-NTM®, DEKTON® by Cosentino, en glanzend of mat glas.
De poten van de Maki tafels hebben ronde vormen en zijn gecombineerd met een 20 cm breed en 2 cm dik tafelblad van teakhout met FSC-certificaat, dat milieuvriendelijk is. Het blad kan in zijn natuurlijke kleur worden gelaten, aangezien het in de loop der tijd een onmiskenbare zilverachtige tint krijgt, of het kan met olie worden behandeld om het zijn oorspronkelijke kleur terug te geven. De uittrekbare tafels zijn voorzien van getrokken aluminium verlengstukken, die in een speciaal vak zijn ondergebracht.

KRISTALIA

'KRISTALIA'. Een minimalistisch Italiaans design merk. Waarbij verfijnde uitstraling, creativiteit en kwaliteit voorop staan. Door het gebruik van hoogtechnologische productietechnieken kunnen ze een pure en uitermate lichte vormgeving realiseren.

Bekijk alle artikelen van Kristalia.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kristalia MAKI Eettafel

Heb je een vraag over Kristalia MAKI Eettafel?