Merken
MAGNITUDE
Magnitude AREA Bedbank

Ref: 0505-

Merk:
Magnitude
Ref:
0505-

Magnitude AREA Bedbank

Magnitude Area Bedbank met afneembare kussen, Breedte -- cm, kleur zwart

Geniet van een ultieme slaapervaring en stel zelf je droombed samen. Kiezen voor Magnitude is kiezen voor puur vakmanschap en pure ambacht tot het kleinste detail.

Bedbank AREA, incl. afneembaar kussen 

Afmetingen

  • 3 breedtes beschikbaar: 160x35 / 180 x 35 / 200 x 35 cm
  • Hoogte 48 cm

Materiaal

  • gelakt metaal, kleur wit of zwart (satin)
  • Stofkeuze Primo-Ancora-Divino


Merk: Magnitude

MAGNITUDE gekenmerkt door zijn 5 merkbeloftes: UNIEK - VAKMANSCHAP - COMFORT - TOPKWALITEIT - INSPIRATIE. ...een uniek bedconcept dat jou toelaat een hoogstpersoonlijk droombed te creëren. Jij kiest de elementen en bepaalt de stoffen. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd...MAGNITUDE

Magnitude staat voor een superieur bedconcept, als tegenpoolvan de grootschalige massaproductie. Met respect voor het ambacht en oog vooresthetiek en details wil Magnitude mensen inspireren om hun slaapomgeving in terichten volgens hun eigen stijl en verlangens. Met Magnitude bestaat het bedvan uw dromen niet langer alleen in uw fantasie! In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft uheerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd opvijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie.

Bekijk alle artikelen van Magnitude.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Magnitude AREA Bedbank

Heb je een vraag over Magnitude AREA Bedbank?