Merken
MAGNITUDE
Magnitude HERITAGE Boxsprings

Ref: 0505-

Merk:
Magnitude
Ref:
0505-

Magnitude HERITAGE Boxsprings

Boxspring Progression met dubbel gezoneerde pocketvering, hoogte 26 cm (excl. poten)

Geniet van een ultieme slaapervaring en stel zelf je droombed samen. Kiezen voor Magnitude is kiezen voor puur vakmanschap en pure ambacht tot het kleinste detail.

Kies jouw boxspring naar keuze en combineer met een hoofdbord en comfortmatras tot een gepersonaliseerd geheel. Maak je keuze uit een uitgebreid gamma stoffen – wollen vilt, structuurstof, katoen, afwasbare zijde … – en dat in alle mogelijke kleuren en dessins. Laat je in je selectie leiden door jouw persoonlijke visie en stijl én het karakter van de stof. Zoals jij een persoonlijkheid hebt, heeft ook elke stof specifieke eigenschappen. Of heb je al eigen stof? Geen probleem, zolang deze voldoet aan de kwaliteitsnormen van Magnitude (grammage en treksterkte). Enkel zo kunnen we een feilloze afwerking garanderen.


Boxspring HERITAGE

  • niet verstelbaar
  • gezoneerde boxsprings met thermisch gehard pocketvereninterieur (dubbele pocketvering)
  • recht bovenvlak met antislip en verende boord
  • alle elektrische modellen zijn voorzien van een RF-bediening met stroomonderbreker.

Afmetingen

  • Hoogte excl. poten 26 cm
  • Beschikbare lengtes: 200-210-220 cm
  • Beschikbare breedtes: 80-90-100-120 en DUO 160-180-200 cm

Afwerking

  • stof, kunstleder of leder


Merk: Magnitude

MAGNITUDE gekenmerkt door zijn 5 merkbeloftes: UNIEK - VAKMANSCHAP - COMFORT - TOPKWALITEIT - INSPIRATIE. ...een uniek bedconcept dat jou toelaat een hoogstpersoonlijk droombed te creëren. Jij kiest de elementen en bepaalt de stoffen. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd...

MAGNITUDE

Magnitude staat voor een superieur bedconcept, als tegenpoolvan de grootschalige massaproductie. Met respect voor het ambacht en oog vooresthetiek en details wil Magnitude mensen inspireren om hun slaapomgeving in terichten volgens hun eigen stijl en verlangens. Met Magnitude bestaat het bedvan uw dromen niet langer alleen in uw fantasie! In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft uheerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd opvijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie.

Bekijk alle artikelen van Magnitude.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Magnitude HERITAGE Boxsprings

Heb je een vraag over Magnitude HERITAGE Boxsprings?