Merken
MAGNITUDE
Magnitude KING Hoofdbord

Ref: 0505-

Merk:
Magnitude
Ref:
0505-

Magnitude KING Hoofdbord

Magnitude King hoofdbord met rechte bovenhoek, dubbele randuitvoering, staand gemonteerd

Geniet van een ultieme slaapervaring en stel zelf je droombed samen. Kiezen voor Magnitude is kiezen voor puur vakmanschap en pure ambacht tot het kleinste detail.

Kies jouw hoofdbord naar keuze en combineer met een boxspring en comfortmatras tot een gepersonaliseerd geheel. Maak je keuze uit een uitgebreid gamma stoffen – wollen vilt, structuurstof, katoen, afwasbare zijde … – en dat in alle mogelijke kleuren en dessins. Laat je in je selectie leiden door jouw persoonlijke visie en stijl én het karakter van de stof. Zoals jij een persoonlijkheid hebt, heeft ook elke stof specifieke eigenschappen. Of heb je al eigen stof? Geen probleem, zolang deze voldoet aan de kwaliteitsnormen van Magnitude (grammage en treksterkte). Enkel zo kunnen we een feilloze afwerking garanderen.

Hoofdbord KING met rechte bovenhoek, dubbele randuitvoering

  • Staand of zwevend gemonteerd met aanhaakbeslag
  • Voor hoofdbord besteld zonder boxspring, graag breedte en hoogte box / bed (incl. poten) opgeven

Afmetingen

  • Staand, Hoogte 110 x Diepte 12 cm
  • Afgewerkte breedte hoofdbord met boxspring + 20 cm
  • Beschikbare breedtes: 90-100-120-140-160-180-200 cm

Afwerking

  • Voorzijde: Stof of kunstkeder
  • Achterzijde: Voering
  • Met bies of koord (andere kleur of stoftype in meerprijs, standaard kleur Hoofdbord)
  • Optie knopen in meerprijs

Merk: Magnitude

MAGNITUDE gekenmerkt door zijn 5 merkbeloftes: UNIEK - VAKMANSCHAP - COMFORT - TOPKWALITEIT - INSPIRATIE. ...een uniek bedconcept dat jou toelaat een hoogstpersoonlijk droombed te creëren. Jij kiest de elementen en bepaalt de stoffen. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd...

MAGNITUDE

Magnitude staat voor een superieur bedconcept, als tegenpoolvan de grootschalige massaproductie. Met respect voor het ambacht en oog vooresthetiek en details wil Magnitude mensen inspireren om hun slaapomgeving in terichten volgens hun eigen stijl en verlangens. Met Magnitude bestaat het bedvan uw dromen niet langer alleen in uw fantasie! In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft uheerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd opvijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie.

Bekijk alle artikelen van Magnitude.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Magnitude KING Hoofdbord

Heb je een vraag over Magnitude KING Hoofdbord?