Merken
MAGNITUDE
Magnitude OSLO Bedbank

Ref: 0505-

Merk:
Magnitude
Ref:
0505-

Magnitude OSLO Bedbank

Magnitude - Gestoffeerde bedbank met knopen

Bedbank Oslo.Onderstel en kussen in dezelfde stof of (kunst)leder. Kussen met zacht (afneembaar) of hard (niet-afneembaar) bovenvlak. Optie knopen.

Afmetingen: 1600x400x500mm

Materiaal: Stof BUV CORA Beige / Poten Olivia Natural 100mm

Merk: Magnitude

MAGNITUDE gekenmerkt door zijn 5 merkbeloftes: UNIEK - VAKMANSCHAP - COMFORT - TOPKWALITEIT - INSPIRATIE. ...een uniek bedconcept dat jou toelaat een hoogstpersoonlijk droombed te creëren. Jij kiest de elementen en bepaalt de stoffen. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd...

MAGNITUDE

Magnitude staat voor een superieur bedconcept, als tegenpoolvan de grootschalige massaproductie. Met respect voor het ambacht en oog vooresthetiek en details wil Magnitude mensen inspireren om hun slaapomgeving in terichten volgens hun eigen stijl en verlangens. Met Magnitude bestaat het bedvan uw dromen niet langer alleen in uw fantasie! In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft uheerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd opvijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie.

Bekijk alle artikelen van Magnitude.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Magnitude OSLO Bedbank

Heb je een vraag over Magnitude OSLO Bedbank?