Merken
MAGNITUDE
Magnitude TENUTO Hoofdbord

Ref: 0505-

Merk:
Magnitude
Ref:
0505-

Magnitude TENUTO Hoofdbord

Magnitude Tenuto hoofdbord in trapezium, zwevend gemonteerd

Geniet van een ultieme slaapervaring en stel zelf je droombed samen. Kiezen voor Magnitude is kiezen voor puur vakmanschap en pure ambacht tot het kleinste detail.

Kies jouw hoofdbord naar keuze en combineer met een boxspring en comfortmatras tot een gepersonaliseerd geheel. Maak je keuze uit een uitgebreid gamma stoffen – wollen vilt, structuurstof, katoen, afwasbare zijde … – en dat in alle mogelijke kleuren en dessins. Laat je in je selectie leiden door jouw persoonlijke visie en stijl én het karakter van de stof. Zoals jij een persoonlijkheid hebt, heeft ook elke stof specifieke eigenschappen. Of heb je al eigen stof? Geen probleem, zolang deze voldoet aan de kwaliteitsnormen van Magnitude (grammage en treksterkte). Enkel zo kunnen we een feilloze afwerking garanderen.

Hoofdbord TENUTO trapezium, met bies op rand

  • zwevend gemonteerd met aanhaakbeslag
  • Onderste rand trapezium komt halfweg hogte zichtbare gedeelte matras
  • Lederuitvoering vanaf 140 cm wordt het hoofdbord steeds voorzien van 2 vertikale naden met zadelstiksel

Afmetingen

  • Staand, Hoogte 110 x Diepte 12 cm
  • Afgewerkte breedte hoofdbord met boxspring + 20 cm
  • Bechikbare breedtes: 90-100-120-140-160-180-200

Afwerking

  • Voorzijde: Effen stof, kunstkeder of leder
  • Achterzijde: Effen stof, kunstkeder of leder + voering
  • Met bies op rand (andere kleur of stoftype in meerprijs, standaard kleur Hoofdbord)
  • Optie knopen in meerprijs

Merk: Magnitude

MAGNITUDE gekenmerkt door zijn 5 merkbeloftes: UNIEK - VAKMANSCHAP - COMFORT - TOPKWALITEIT - INSPIRATIE. ...een uniek bedconcept dat jou toelaat een hoogstpersoonlijk droombed te creëren. Jij kiest de elementen en bepaalt de stoffen. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd...

MAGNITUDE

Magnitude staat voor een superieur bedconcept, als tegenpoolvan de grootschalige massaproductie. Met respect voor het ambacht en oog vooresthetiek en details wil Magnitude mensen inspireren om hun slaapomgeving in terichten volgens hun eigen stijl en verlangens. Met Magnitude bestaat het bedvan uw dromen niet langer alleen in uw fantasie! In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft uheerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd opvijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie.

Bekijk alle artikelen van Magnitude.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Magnitude TENUTO Hoofdbord

Heb je een vraag over Magnitude TENUTO Hoofdbord?