Design Collectie
LAPALMA
Lapalma CUT S 188 Bureaustoel

Ref: 0547-S188__HA

Merk:
Lapalma
Designer:
Francesco Rota
Ref:
0547-S188__HA

Lapalma CUT S 188 Bureaustoel

Een draaivoet, schuine spaken en in hoogte verstelbaar: in deze uiterst veelzijdige uitvoering geeft de CUT-stoel met zijn eigentijdse vormgeving en opvallende opwaartse impuls karakter aan elke omgeving.

Stoel met Baydur® polyurethaan kuip, wit of zwart, alleen voorkant of volledig bekleed met stof of leer. Onderstellen kunnen vast of in hoogte verstelbaar zijn met wieltjes, in mat verchroomd of gepoedercoat metaal of essenhout. Draaivoeten zijn van gezandstraald of gepoedercoat gegoten aluminium.

Een designproject met vele structuren, aspecten en gebruiksmogelijkheden. CUT, dat alleen met binnenbekleding of volledig gestoffeerd kan worden uitgevoerd, is de designstoel bij uitstek. Ideaal voor thuis of op kantoor.
  • draai/ verstelbaar
  • afmetingen: 60x60x70/80
  • zithoogte: 42/52
  • onderstel: gelakt wit
  • schelp: wit
  • zit: fabric A

LAPALMA

Lapalma combineert reeds meer dan dertig jaar talent, technische know-how en bovenal enthousiasme in de combinatie van metaal en hout, leder en stoffen om tijdloze meubelen te creëren gekenmerkt door vloeiende, lijnen. Goede ontwerpen en een vlekkeloze productie werden reeds met verschillende designprijzen onderscheiden.

Bekijk alle artikelen van Lapalma.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Lapalma CUT S 188 Bureaustoel

Heb je een vraag over Lapalma CUT S 188 Bureaustoel?