Merken
DURLET
Durlet MAX zonder arm eetkamerstoel

Ref: 0519-E03720-MAX-EETKAMERSTOEL-ZONDERARM-POOTHOUT

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E03720-MAX-EETKAMERSTOEL-ZONDERARM-POOTHOUT

Durlet MAX zonder arm eetkamerstoel

Laatste stuk! - Max is een stoel die het heeft van zijn eenvoud. Eenvoud is echter het moeilijkst te ontwerpen. Alle proporties en afmetingen moeten kloppen, evenals het comfort. Het geheim zit hem in de rug waarvan de vorm je perfect ondersteunt en die uitgerust is met een speciaal meeverend mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je uren op deze stoel kan doorbrengen zonder het gevoel te krijgen tegen een harde plank te zitten. De fijne dubbele sierstiknaden zorgen voor subtiele accenten die de vorm en afwerking benadrukken.

Durlet Max eetkamerstoel, lederen zitting PG500 Basis Brons 4039 en poten eik wengé gekleurd, zonder arm

Als gevolg van het succes van de gewone stoel, zowel het model met houten als het model met beklede poten, wordt een variant met armleuningen en een variant met sledevoet aan deze familie toegevoegd. De gesloten armleuningen worden mee gestoffeerd, waardoor de stoel een luxueuze en comfortabele uitstraling krijgt. In beide versies volgt de vorm van de armleuningen de lijn van de stoel. In zijaanzicht zijn ze trapeziumvormig waarbij de schuine achterkant het verlengde van de achterpoten vormt.

Designer: Kai Stania

Afmetingen:

  • 460 x 590 mm
  • Zithoogtze 490 mm
  • Rughoogte 870 mm

Materiaal; De massieve eiken poten kunnen in diverse tinten gebeitst worden, of mee bekleed worden met stof of leer. Enkel door de keuze van kleur en materiaal van bekleding en poten te wijzigen kan Max totaal van look wisselen.

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet MAX zonder arm eetkamerstoel

Heb je een vraag over Durlet MAX zonder arm eetkamerstoel?