Merken
DURLET
Durlet OLIVER Bijzettafel-Rond-EikNaturel

Ref: 0519-E08080-OLIVER-EIK-ROND

Merk:
Durlet
Ref:
0519-E08080-OLIVER-EIK-ROND

Durlet OLIVER Bijzettafel-Rond-EikNaturel

Het ontwerp van de salontafelfamilie Oliver vertrekt van de optische illusie dat je om op drie punten te steunen op een grondvlak, geen drie zijden van een driehoek nodig hebt. Zo ziet de voet in volle metaalbuis er op de bodem als een driehoek uit zonder er één te zijn, en verbindt hij heel vloeiend het grondvlak met het tafelvlak. De familie bestaat uit een rond bijzettafeltje voor naast en bij de sofa, een lagere en bredere salontafel op 2 hoogtes, en rustend op twee dezelfde onderstellen een langwerpige tafel en een console. Op die manier kan je zelf volgens eigen creativiteit je gewenste ideale salontafelcombinatie naar hartenlust samenstellen. Het tafelblad zelf kan zowel in gebeitste eik of gelakt hout als overtrokken met leder gekozen worden. Oliver, een tafel met een Twist…

Designer: Alain Monnens

Merk: Durlet

Design en comfort kenmerken DURLET al sinds 1966. De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Design en comfort kenmerken DURLET, al sinds 1966.

De salons, relaxfauteuils, stoelen en andere design zitmeubelen blinken uit door hun duurzame kwaliteit: originele ontwerpen, gemaakt met de beste leersoorten en hoogwaardig textiel. Luxor deelt de visie van dit Belgisch topmerk met hun unieke mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap!

Bekijk alle artikelen van Durlet.

Mis onze promoties niet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Durlet OLIVER  Bijzettafel-Rond-EikNaturel

Heb je een vraag over Durlet OLIVER Bijzettafel-Rond-EikNaturel?